Projecten van 2019
WINNAAR | Wij Inholland award 2019: VeggieSlices
15/05/19Gedroogde plakken op basis van groenten en fruit, te gebruiken voor consumptie. Dat is VeggieSlices. Bedacht...Read more
Wij Inholland award 2019: On The Move
17/05/19On The Move is een app waar mensen hun sportactiviteiten kunnen promoten. Gebruikers kunnen een vriendschapsverzoek indienen...Read more
Wij Inholland award 2019: WaterBewustScan
16/05/19De WaterBewustScan is een scan die in samenwerking met de glastuinbouwondernemers moet bijdragen aan een betere...Read more
Wij Inholland award 2019: Brandaris
14/05/19De Brandaris in Peldersveld, Zaandam. Een flat vol met verschillende culturen en achtergronden. Een verrijking, maar...Read more
Wij Inholland award 2019: Green Meeting Rooms
13/05/19Een groen interieur vol met planten zorgt voor minder ziekte op kantoor. Dat blijkt uit het...Read more
Wij Inholland award 2019: De Wonderzetter
10/05/19Een innovatie in de wereld van de onderzetters. Hoe dan? Hoor ik je denken. Rinus Kruijer...Read more
Wij Inholland award 2019: Vixed
09/05/19De productie van composietmaterialen is complex. Het vereist hooggekwalificeerde arbeiders. En waar komen deze getalenteerde mensen...Read more
Wij Inholland award 2019: GetKarma
07/05/19"Your Capacity Has Value." Dat is de slogan van GetKarma. Een platform voor vrijwilligerswerk bedacht door...Read more
Wij Inholland award 2019: NFC-Connext
02/05/19De NFC-Connext is een innovatieve en duurzame manier om te netwerken. Je houdt deze moderne visitekaartjeshouder...Read more
Wij Inholland award 2019: Smooth Traffic Management
30/04/19Hoe kunnen automobilisten gestimuleerd worden in het gebruik van een omgevingsbewuste route? Het antwoord op deze...Read more
Wij Inholland award 2019: Venuepark
25/04/19Meer tijd voor marketing en minder voor de randvoorwaarden. Dat is het streven van Creative Business...Read more
Wij Inholland award 2019: Trienos
17/04/19Wat is URSUS? Een zelfregulerende robot ontworpen om –snel en efficiënt– mensen in het water te...Read more
Vixed
12/04/19De productie van composietmaterialen is complex. Het vereist hooggekwalificeerde arbeiders. En waar komen deze getalenteerde mensen vandaan? Juist. Het leren van deze technische vaardigheden kost tijd en geld. “Hier komen wij om de hoek kijken,” legt Moaaz Gendy uit, één van de zes initiatiefnemers van het nieuwe bedrijf Vixed. Hun idee? Bedrijven de mogelijkheid bieden om hun werknemers te trainen door middel van virtuele realiteitstrainingen. Kortom: Vixed biedt hypermoderne trainingen aan, die toevallig, ook “leuk, snel, goedkoop en veilig” zijn.Wie zitten er allemaal achter Vixed?Read more
VeggieSlices
05/04/19Gedroogde plakken op basis van groenten en fruit, te gebruiken voor consumptie. Dat is VeggieSlices. Bedacht door studenten Food Commerce & Technology Mabel Engels en Marije Gelderloos. Aanleiding voor de ontwikkeling van dit product is de wereldwijde voedselverspilling. Mabel: “Wij hebben gekozen voor een oplossing van groente- en fruitverspilling. Met VeggieSlices gaan we deze verspilling tegen.”Read more
WaterBewustScan
05/04/19De WaterBewustScan is een scan die in samenwerking met de glastuinbouwondernemers moet bijdragen aan een betere waterkwaliteit. In samenwerking met overheden, adviesbureaus en Glastuinbouw Nederland bedacht door student Rik Jansen (Landscape and Environment Management) en studenten Reinier van den Berg, Wessel van Koppen, Hugo Wassenberg en Dennis van Leeuwen (Tuinbouw & Agribusiness). “De scan draagt bij aan een duurzamer watergebruik bij glastuinbouwondernemers."Read more
Vixed
12/04/19De productie van composietmaterialen is complex. Het vereist hooggekwalificeerde arbeiders. En waar komen deze getalenteerde mensen vandaan? Juist. Het leren van deze technische vaardigheden kost tijd en geld. “Hier komen wij om de hoek kijken,” legt Moaaz Gendy uit, één van de zes initiatiefnemers van het nieuwe bedrijf Vixed. Hun idee? Bedrijven de mogelijkheid bieden om hun werknemers te trainen door middel van virtuele realiteitstrainingen. Kortom: Vixed biedt hypermoderne trainingen aan, die toevallig, ook “leuk, snel, goedkoop en veilig” zijn.Wie zitten er allemaal achter Vixed?Read more
VeggieSlices
05/04/19Gedroogde plakken op basis van groenten en fruit, te gebruiken voor consumptie. Dat is VeggieSlices. Bedacht door studenten Food Commerce & Technology Mabel Engels en Marije Gelderloos. Aanleiding voor de ontwikkeling van dit product is de wereldwijde voedselverspilling. Mabel: “Wij hebben gekozen voor een oplossing van groente- en fruitverspilling. Met VeggieSlices gaan we deze verspilling tegen.”Read more
WaterBewustScan
05/04/19De WaterBewustScan is een scan die in samenwerking met de glastuinbouwondernemers moet bijdragen aan een betere waterkwaliteit. In samenwerking met overheden, adviesbureaus en Glastuinbouw Nederland bedacht door student Rik Jansen (Landscape and Environment Management) en studenten Reinier van den Berg, Wessel van Koppen, Hugo Wassenberg en Dennis van Leeuwen (Tuinbouw & Agribusiness). “De scan draagt bij aan een duurzamer watergebruik bij glastuinbouwondernemers."Read more
Nieuws
Wij Inholland award 2020: Bintilation
07/05/20Heb je last van stank, schimmel of ongedierte in de GFT-bak? De GFT-clip van Bintilation is...Read more
Wij Inholland award 2020: De Inhaalslag
05/05/20De Inhaalslag is een huiswerkbegeleidingsproject waarbij huiswerkbegeleiding wordt gegeven door maatschappelijke stagiairs en vrijwilligers. Het is...Read more
Wij Inholland award 2020: Bonborange
28/04/20Jaarlijks worden er meer dan 10.000 vrachtwagens aan sinaasappelschillen weggegooid. Zonde vinden Myléne Lesscher, Julian Holthuijsen...Read more
Wij Inholland award 2020: Hold my Cup
23/04/20Jasper John en Jur Stam, studenten Technische Bedrijfskunde, willen duurzaamheid en festivals samenbrengen om het feestje...Read more