Meld je aan voor de Wij Inholland Award 2018!

07 jan 2018

Ben jij de nieuwe Elon Musk? Ben jij een innovator die zich onderscheidt van andere studenten? Gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe ontwikkelingen? Wil jij een vliegende start om je idee verder uit te bouwen? Meld je dan nu aan voor de Wij Inholland Award 2018. Studenten en collega’s kunnen projecten tot 1 maart 2018 doorgeven via communicatie@inholland.nl.

Wij Inholland is een project dat bruggen slaat tussen het onderwijs en de praktijk. Als student krijg je een podium waarop je je met een innovatief project kunt onderscheiden van de standaard. Het is essentieel dat een project innovatief is op één van de thema’s gezond, duurzaam of creatief. Andere criteria zijn dat het project multidisciplinair is, een toegevoegde waarde heeft voor de regio en dat er wordt samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende studententeam krijgt ondersteuning om hun project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Winnaars 2017
Ruby Jane Krikke, Casper Linsen, Simon Blomme, Sven Geres, Sam Camphyn, Maria Smirnova en Kim Johnson wonnen met hun studentenproject GOWind systems de Wij Inholland award 2017. De studenten Luchtvaarttechnologie van Inholland Delft sleepten de felbegeerde bokaal in de wacht en kregen daarnaast een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Zij spelen met GOWind systems in op de vraag naar groene energie en ontwikkelden een verticale windturbine om energie op te wekken voor kantoorpanden en flatgebouwen.

“Wij zijn zo enthousiast!”, vertelt Casper. “Met deze prijs kunnen we echt aan de slag met een prototype om ons product door te kunnen ontwikkelen. Dit is een mooie opstap om ons idee een nieuwe impuls te geven en in te zetten in de praktijk.” Kim voegt daaraan toe dat het overweldigend is om te zien hoeveel interesse er is voor hun project. “Dat is echt te zien aan de hoeveelheid stemmen die we gekregen hebben.”

Ben of ken jij iemand die bezig is met een innovatief project? Pak dat podium en meld het aan voor de Wij Inholland Award 2018! Aanmelden kan tot 1 maart 2018 via communicatie@inholland.nl. 

Delen

Laat een reactie achter