Izaak Pattiwael is Ondersteuner van het jaar 2018

10 jan 2018

Bij Inholland weten we dat ondersteunende medewerkers net zo onmisbaar zijn voor goed onderwijs als docenten. Elke dag weer zorgen ze samen met docenten dat lessen op rolletjes lopen en dat studenten kunnen rekenen op goede dienstverlening. We zetten ze daarom graag in het zonnetje! Izaak Pattiwael is een inspirerend voorbeeld. Hij ontving dinsdag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de Wij Inholland award voor Ondersteuner van het jaar van collegelid Marcel Nollen.

Izaak Pattiwael is werkzaam voor Inholland Serviceorganisatie (ISO) in Rotterdam en Dordrecht. De jury van de Wij Inholland award vond unaniem dat zijn voordracht heel goed aansluit op de waarderingscriteria ‘Durf te leren’ en ‘Kwaliteit in interactie’ uit het Onderwijskompas van de hogeschool. Uit de voordracht van Pattiwael concludeert de jury dat “hij meerwaarde brengt door out-of-the-box te denken en lef te tonen.”

Bekijk de video waarin Pattiwael zich voorstelt, net als genomineerden Nitzan Kaduri en Elvira Leufkens:

Samen oplossingen vinden
Het juryrapport vervolgt: “Izaak geeft aan kennispartnerschap invulling door nauw samen te werken met het onderwijs; samen kennis delen leidt tot samen betere oplossingen vinden. Hij durft het aan om als ondersteuner lessen te verzorgen bij een krapte van docenten. Izaak draagt bij op verschillende niveaus binnen de organisatie met een overschrijdende blik.” Daarnaast waardeert de jury Pattiwaels brede inzetbaarheid, zijn wil om mee te denken met student en docent, en ‘zijn durf om te doen’.

De twee andere genomineerde onderwijsondersteuners waren Nitzan Kaduri (Stafdienst Facilitaire Zaken & Vastgoed en adviseur) en Elvira Leufkens (informatiespecialist, Stafdienst IVT Bibliotheek). Eerder wonnen docent Marco Bijsterbosch van Tourism Management en het docententeam van Technische Informatica van Inholland Alkmaar de Wij Inholland award.

Inspirerende voordrachten
De jury was erg te spreken over alle voordrachten voor de titel Ondersteuner van het jaar 2018. Al deze ondersteuners inspireerden de juryleden met de toewijding voor hun werk bij Inholland. De jury hoopt dat ze ook anderen zullen inspireren en motiveren:

  • Yvonne Brouwers – Domein Creative Business, ATO IBIS
  • Nicole Oly – Domein Gezondheid, Sport & Welzijn, assistant clustermanager en ATO Pedagogiek
  • Suzanne Kooren – Creative Business, ATO, Werving & Instroom van de opleiding IMEM Den Haag
  • Alice Nieuwpoort – Creative Business, medewerker Praktijkbureau Afstuderen IMEM DH
  • Dick Hoogelander – facilitair medewerker ISO Alkmaar
  • Ingrid Baars – ISO Alkmaar, decaan
  • Paul Neervoort – Creative Business, medewerker Praktijkbureau Stage en onderwijsassistent IMEM Den Haag

De jury bestond naast voorzitter Jet de Ranitz uit Monique Koelewijn (stafhoofd Facilitaire Zaken & Vastgoed), Dirk Zonneveld (docent Facility Management), Josephine Koster (staflid Domein GSW) en Roald van der Mark (student).

Delen

Laat een reactie achter