Inholland
Menu

Projecten

Hieronder zie je de projecten van 2018 en het aantal stemmen dat ze hebben gehaald.
Jouw project in 2019? Geef je nu op via communicatie@inholland.nl

Winnaars

GOWind systems 2017

Ruby Jane Krikke, Casper Linsen, Simon Blomme, Sven Geres, Sam Camphyn, Maria Smirnova en Kim Johnson hebben de Wij Inholland award 2017 gewonnen.

Argo 2015

Dominique Plu, Twan Bakker, Brecht Wartna en Mukhtar Yaqoobi wonnen in 2015 de Wij Inholland award met hun studentenproject Argo.

Drones in de Kas 2016

Bram Sanders, Chris Ramsey, Lucien Fesselet en Will Simmonds hebben met hun studentenproject Drones in de Kas de Wij Inholland award 2016 gewonnen.

Greencubes 2014

Ricardo Vossen en Rob Vollaard hebben met hun duurzame studentenproject Greencubes de Wij Inholland award 2014 gewonnen.

Over ons

Wat is Wij Inholland?

Wij Inholland is een project dat bruggen slaat tussen het onderwijs en de praktijk. Studenten krijgen een podium waarop zij zich met een innovatief project kunnen onderscheiden van de standaard. Het is essentieel dat een project innovatief is op één van de thema’s gezond, duurzaam of creatief.

Andere criteria zijn dat het project multidisciplinair is, een toegevoegde waarde heeft voor de regio en dat er wordt samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende project krijgt ondersteuning om hun project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Nieuws

General image

Apro, Pulplab en The Helia finalisten Wij Inholland award 2018
02 jul 2018

Het maken van granola uit fruitpulp, het printen van weefselmateriaal voor dieren én een systeem dat elke parasol of tent kan omtoveren tot energiestation. Deze drie initiatieven maken kans op...

Lees verder
General image

Wij Inholland award 2018: Robotic Repairs
23 mei 2018

Jong, intelligent en vol energie. Zes toegewijde studenten combineerden hun verschillende technische achtergronden met één gemeenschappelijk doel: het repareren van composieten makkelijker maken. Adnan Jaffer, Ahmed Abd Ellatif, Alvaro Garcia...

Lees verder
General image

Wij Inholland award 2018: Greenpact
20 mei 2018

Een man met een visie. Gonçalo Melo de Magalhães, tweedejaarsstudent International Business Innovation aan Inholland Amsterdam, wil graag de modewereld veranderen met zijn bedrijf Greenpact. “Wist je dat de modesector...

Lees verder

Historie

De Glazen Studentenbus en stichting Rootbox 2012

De winnaars van de Wij Inholland award 2012 waren ‘De Glazen Studentenbus’ en de stichting Rootbox, die met de wagen Apollo meedeed aan de Shell Eco Marathon 2013 in Rotterdam. De eerste winnaars van de Wij Inholland award werden bekend gemaakt tijdens de hogeschooljaaropening in september 2012.

Contact

Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht via het formulier.