Ben jij de opvolger van Casper van GoWind systems?

12 mrt 2018

Ben jij bezig met een innovatief project? Wil je dit project verder uitbouwen tot een groot succes? Meld je dan nu aan voor de Wij Inholland award 2018. Ben jij de winnaar? Dan krijg je €2.000,- om je project verder uit te bouwen. Schrijf je nu in via commmunicatie@inholland.nl.

Casper: “Met deze prijs kunnen we echt aan de slag met een prototype om ons product door te kunnen ontwikkelen. Dit is een mooie opstap om ons idee een nieuwe impuls te geven en in te zetten in de praktijk.” Kim voegt daaraan toe dat het overweldigend is om te zien hoeveel interesse er is voor hun project. “Dat is echt te zien aan de hoeveelheid stemmen die we gekregen hebben.”

Ruby Jane, Casper, Simon, Sven, Sam, Maria en Kim wonnen met hun studentenproject GOWind systems de Wij Inholland award 2017. De studenten Luchtvaarttechnologie van Inholland Delft sleepten de felbegeerde bokaal en bijbehorende cheque in de wacht. Zij spelen met GOWind systems in op de vraag naar groene energie en ontwikkelden een verticale windturbine om energie op te wekken voor kantoorpanden en flatgebouwen.

Nu is het jouw kans om je project in de spotlights te zetten. Meld je nu aan voor de Wij Inholland award 2018 door een mail te sturen naar communicatie@inholland.nl.

Delen

Laat een reactie achter